Anmeldelser

Lad os stå for dit næste projekt. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Vores anmeldelser

Skagen 12 januar 2014

Jeg har nu igen brugt KEKA-byg til en totalrenovering af mit hus i Skagen. Renoveringen har omfattet alt lige fra vandskuring og maling af huset ude, til fuldstændig renovering inde.

Nyt el system, gulve, døre, lofter, maling, radiatorer, termostater…ja alt simpelthen. Arbejdet blev udført til tiden og i særdeles høj kvalitet, så igen kan jeg kun give KEKA.byg de bedste anbefalinger.

MVH. Tage Moselund

Skagen den 1 juni 2013

I forbindelse med etablering af udendørs terrasse kontaktede jeg Keld Karlsson, der meget hurtigt forstod opgaven og kom med et virkelig godt udspil til opgavens løsning.

I løbet af bare en uge stod terrassen klar med fine detaljer og samtidig bundsolidt håndværk.
Keld skiftede også et par rør og lavede lidt elarbejde, så det var bare skønt at have ham på besøg som håndværker.

Så hvis du har brug for en mand, der kan alt, så kan jeg varmt anbefale Keld fra KEKA-byg.

Med venlig hilsen

Tage Moselund, Partner
Crear Management

Bjørg og Ove Hansen

Vi vil gjerne fortelle om vår erfaring med “Multimannen” Keld, vi er et dansk/norsk ektepar som bor utenfor Oslo men som kjøpte en eldre enebolig i Sæby i 2005.

Vi trengte hjelp til å få huset malt utvendig og så en annonse i Sæby Avisen ,vi ble veldig fornøyd. Siden har det blitt flere små-jobber sist i vinter da vi desverre fikk lekkasje pga. frost, Keld renoverte stue, gang og bad. Vi er veldig fornøyde med arbeidet han utførte .

Desuten er Keld en mann vi kan stole 100% på.

Asker 29.5.2011

Bjørg og Ove Hansen

Britta og Erik Olsson

Vi valgte KeKa Byg, da vi i foråret 2011 ville have efterisoleret vores loft for at spare på varmeudgifterne.Vi var særdeles tilfredse med arbejdet, som KeKa Byg leverede. Arbejdet blev udført meget effektivt, omhyggeligt og hurtigt.

Vi kan på det varmeste anbefale KeKa Byg.

Britta og Erik Olsson

Bent Ole Sørensen

Keka Byg havde i foråret 2011 entreprisen for en total renovering af Bratten Byg`s 140 m2 udlejningsbolig på Rimmens Alle i Frederikshavn.

Dette indebar nedbrydning med efterfølgende opbygning af ejendommen. Der blev støbt nye gulve med varme, alt i vvs, nyt kloaksystem, tilslutning af fjernvarme, udvendig flisebelægning, vand, el, vinduer, indvendige og udvendige døre, ruminddeling, 2 badeværelser, køkken, altan, flisearbejde, gulvbelægning, malerarbejde mm.

Keka byg styrede professionelt arbejdsprocessen og samarbejdet med underleverandørerne. Arbejdet blev lavet 100 % tilfredsstillende og flot. Ejendommen var udlejet en uge efter at arbejdet var afleveret og alt fungerer perfekt.

Jeg vil til enhver tid anbefale Keka Byg til både mindre men også meget store opgaver.

Mvh.

Bent Ole Sørensen

Direktør Bratten Byg ApS
Foldenvej 15
9981 Bratten
Tlf. 22313479

Rita & Lasse

Jeg vil gerne skrive vedr. vores byggeri at vi er utrolig glade for det færdig resultat. Vi synes at du har været med til at gøre det så godt som det er blevet – fordi du ikke har stillet spørgsmål ved det som vi har foreslået – men sagt det kan vi sagtens finde ud af.

Der har været et par gange hvor vi har kunnet se at det som var blevet lavet (efter tegningen) ikke var så praktisk som det kunne have været – og vi har spurgt dig – kan vi lave det sådan – Her har du har altid været villig til og lave det som vi har ønsket det – og derfor er vores køkken blevet til vores vidunderlige dejlige store køkken hvor vi alle kan være i og hygge os i, og det skal du have tak for Keld.

Samtidig er du utrolig dejlig og have som håndværker – Keld er en rigtig hyggelig person og altid hjælpsom at have gående som håndværker, så vi er glade for at vi valgte dig til vores køkkenprojekt.

Mvh.

Rita & Lasse
Kløvervej
9900 Frederikshavn

AB Kilden

Keka Byg har i efteråret 2012 efterisolering vore lofter med 150 mm mineraluld. Arbejdet er udført håndværksmæssigt forsvarligt og til vor fulde tilfredshed.

AB Kilden Bestyrelsen