Gård i Bratten

“Da jeg i 2021 skulle have renoveret mit stuehus på ejendommen Foldenvej 15 i Bratten var jeg ikke i tvivl om valg af håndværker. Jeg har igennem 14 år brugt Keka Byg til mange både meget store og meget små projekter og har altid været tilfreds.

Renoveringen af Foldenvej 15 bestod bla. af fjernelse af gammelt tegltag / skorsten. Nye spær, undertag, nye tegl og tagrender. Der blev op muret 3 nye skorstene. Facade og murværk blev renoveret med op pudsning / net pudsning med afsluttende maling. Der blev etableret dræn omkring huset. Ligeledes blev der lagt ca. 200 m2 brostensbelægning rundt om huset og som terrasse.

Alt er udført til fuld tilfredshed og til aftalt tid.

Jeg kan på det varmeste anbefale Keld Karlsson / Keka byg”

Bent Ole Sørensen
Direktør Bratten Byg aps
Foldenvej 15
9981 Jerup / Bratten

Felt